Eetcafé De Kleine

Binnen bij De Kleine

Eetcafé De Kleine

Een goed eetcafé is zo'n plek waarvan je bij binnenkomst al wilde dat je het eerder had ontdekt. Dat overkomt een hoop mensen als ze eetcafé De Kleine voor 't eerst betreden. Lekker eten in een ongedwongen sfeer, en gezellig genieten van een perfect getapt biertje of een goed glas wijn, zonder poespas; dat is waar we voor gaan bij eetcafé De Kleine. Dineren doe je bij eetcafé De Kleine in de sfeer van een bruin café, bij stemmig kaarslicht aan gezellige houten tafeltjes, of aan de bar. In de zomer kun je terecht op ons buitenterras waar je in alle rust kunt genieten van heerlijke zomerse gerechten en een verfrissend glas wijn of bier, en dat op een steenworp afstand van de Peperbus. Kom ook een keer genieten bij eetcafé De Kleine.

Eetcafé De Kleine

terras Eetcafé De Kleine

 

Uitgegeten? Blijf dan nog even lekker aan de bar hangen met ons gezellige crew. Heb je iets te vieren of zomaar zin in een gezellige avond met je vrienden, informeer dan naar de mogelijkheden om je feestje bij ons te vieren. Wij werken graag mee aan een geslaagd feest.

Kom binnen

California Calm

 

Bekijk ons verzorgde eetcafé van binnen. Een impressie van ons warme interieur. Voelt u zich al thuis? We ontvangen u graag!
De altijd vriendelijke bediening mag u daarbij als bonus van ons beschouwen. Kom langs en oordeel zelf. Eetcafé De Kleine is er klaar voor.

Feest voor de deur en binnen

California Hot Springs

 

Tijdens het jaarlijkse Stratenfestival in Zwolle zijn er vele optredens van regionale en landelijke artiesten op 21 podia in de stad. Ieder podium heeft een eigen thema, zoals dance, pop, rock, western, etc.

Amstel aan de tap

Cycle California

 

Naast ons huismerk Amstel hebben wij altijd 2 soorten bier op de tap en diverse soorten op de fles. Eetcafé De Kleine is een gezellig bruin eetcafé, waar het goed toeven is. U kunt terecht voor een lekker kopje koffie, drankje (en hapje), voor een heerlijke lunch, een maaltijdsalade, een snackie of een diner. Zomers kunt u genieten van ons mooie terras.

Achter de bar

Cycle California

 

De zaak wordt per vandaag gerund door Bob de Kleine, samen met zijn vrouw Marja en een team van enthousiaste medewerk(st)ers.

Ons terras

Cycle California

 

Wij bedienen u graag in ons gezellige eetcafé of op ons mooie terras. Zoals hier tijdens de feestelijke introductie van bokbier in Zwolle. Een bonte stoet van paardenkarren, blaaskapellen en een stadsomroeper laat weten dat er in Zwolle weer bokbier wordt geschonken.

.