Eetcafé De Kleine

Een goed eetcafé is zo’n plek waarvan je bij binnenkomst al wilde dat je het eerder had ontdekt. Dat overkomt een hoop mensen als ze Eetcafé De Kleine voor ’t eerst betreden. Lekker eten in een ongedwongen sfeer, en gezellig genieten van een perfect getapt biertje of een goed glas wijn, zonder poespas; dat is waar we voor gaan bij Eetcafé De Kleine. Dineren doe je bij Eetcafé De Kleine in de sfeer 

van een bruin café, bij stemmig kaarslicht aan gezellige houten tafeltjes, of aan de bar. In de zomer kun je terecht op ons buitenterras waar je in alle rust kunt genieten van heerlijke zomerse gerechten en een verfrissend glas wijn of bier.

Dus, zoek je een gemoedelijk restaurantje in de mooie Zwolse binnenstad, waar je gewoon goed en betaalbaar kunt eten? Kom dan een keer genieten bij Eetcafé De Kleine.Iets te vieren?

Informeer naar de mogelijkheden voor een besloten feestje bij ons Eetcafé! De perfecte locatie voor een speciale verjaardag, groepsdiner of bedrijfsborrel.


Amstel aan de tap

Naast ons huismerk Amstel hebben wij altijd 4 soorten (speciaal)bier op de tap en diverse soorten op de fles. Eetcafé De Kleine is een gezellig bruin eetcafé, waar het goed toeven is.


Achter de bar

Ons team van enthousiaste medewerk(st)ers: Annika, Kees en Ilse en in de keuken Bas en Harry!


Ons terras

Wij bedienen u graag in ons gezellige eetcafé of op ons mooie terras.